HTC Desire 650: betaalbare smartphone met eigen design verkrijgbaar in Nederland

De HTC Desire 650 is vanaf nu te koop in ons land. De Taiwanese fabrikant kondigde het toestel exact een maand geleden aan voor de Europese landen waaronder Nederland. De smartphone is voorzien van een uniek design met zowel een geribbeld als gladde achterkant.

HTC Desire 650 in Nederland

We kunnen weer uit een extra smartphone kiezen in Nederland. Vanaf vandaag is de speelse HTC Desire 650 te koop in Nederland. De smartphone werd begin december door de fabrikant gepresenteerd voor de Europese markt. Doordat de helft van het design bestaat uit een geribbelde achterkant en een deel glad is, zorgt dit volgens HTC voor een goede grip. Daarnaast zou het ook zorgen voor een prettige gebruikservaring.

HTC Desire 650

De HTC Desire 650 heeft verder een 5,0 inch HD scherm, een 13 megapixel camera, BoomSound speakers, een 5 megapixel front-camera en een 2200 mAh accu. Verder is de smartphone uitgerust met een Snapdragon 400 quad-core processor (1.6 GHz), 2GB RAM en 16GB geheugen (uitbreidbaar met geheugenkaart). HTC heeft de Desire 650 voorzien van Android 6.0 Marshmallow met de eigen HTC Sense skin. Het is niet bekend of de telefoon de Nougat update krijgt.

HTC Desire 650

HTC Desire 650 kopen

Wil je de HTC Desire 650 kopen? De telefoon heeft een vrij interessant prijskaartje van 199 euro. Je kunt hem aanschaffen bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel. Een overzicht van de prijzen, de specificaties en passende abonnementen, vind je via onderstaande button op de HTC Desire 650 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel