HTC Desire 530 met aantrekkelijk prijskaartje te koop in Nederland

HTC heeft de HTC Desire 530 uitgebracht in Nederland. De nieuwe mid-end smartphone is voorzien van een uniek, speels uiterlijk en is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De HTC Desire 530 werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona en draait op Android 6.0 Marshmallow.

HTC Desire 530

De HTC Desire 530 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De nieuwste smartphone uit de Desire-reeks werd samen met de HTC Desire 825 op het Mobile World Congress aangekondigd. Het toestel is er in het grijs en wit.

HTC Desire 530

Aan de voorkant van de HTC Desire 530 is er een 5,0 inch HD-display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. HTC heeft het toestel voorzien van een een geweldige geluidskwaliteit zodat muziek echt goed tot zijn recht komt. De goede geluidskwaliteit is iets wat we wel gewend zijn van HTC.

HTC heeft het toestel uitgerust met een Snapdragon 210 quad-core processor met een rekenkracht van 1.1 GHz. Het RAM-geheugen betreft 1.5GB en er is 16GB beschikbaar aan interne opslagruimte. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Natuurlijk is er de ondersteuning voor internetten via 4G en WiFi. Er is een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel.

HTC Desire 530

HTC Desire 530 kopen

Wil je de HTC Desire 530 kopen? Via onderstaande button kom je op de uitgebreide HTC Desire 530 smartphone-pagina. Hier vind je alle informatie en een compleet overzicht van prijzen van het toestel. Ook vind je er de specificaties van het toestel. De adviesprijs bedraagt 199 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel