HTC 10: nog meer foto’s uitgelekt van nieuw vlaggenschip [update]

HTC zal de HTC 10 op termijn aankondigen; zo is de verwachting. Het toestel moet het nieuwe vlaggenschip zijn van HTC en de One M9 opvolgen. Voor het weekend doken er al verschillende foto’s op van de HTC 10, die niet ‘One M’ mee zal krijgen. Nu zijn er nog meer foto’s verschenen op het web.

HTC 10 foto’s

HTC is druk bezig met een nieuwe Android-smartphone. Al eerder werden er al verschillende teasers uitgebracht, waaronder een video waarin HTC aangaf dat ze geobsedeerd zijn. Voor het weekend zijn de eerste foto’s uitgelekt van de HTC 10, en ook nu zijn er nog meer foto’s opgedoken van de nieuwste HTC-smartphone.

HTC 10

Op de foto is de HTC 10 te zien met een aluminium behuizing, een duidelijke front-camera en een vingerafdrukscanner in de home-button aan de voorzijde. Eerder werd al duidelijk dat we een indrukwekkende camera kunnen verwachten in de HTC 10. Het zal ook de eerste smartphone zijn die niet de naam One M meekrijgt maar enkel een cijfer achter de merknaam.

Eerder zijn er geruchten naar buiten gebracht dat de nieuwe smartphone van de Taiwanese fabrikant op 11 april. Op eerder uitgelekte persrenders is de datum 19 april 2016 te zien. Wanneer er meer bekend is over de HTC 10, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Update 09:52 uur: Op het internet zijn nu nieuwe renders verschenen van de HTC 10 in vier verschillende kleuren. Wat opvalt is dat het toestel op de foto’s en renders vrij dik oogt.

HTC 10 render

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel