Duidelijke foto opgedoken van ‘HTC One M10 Perfume’

De opvolger van de HTC One M9 is nu duidelijk verschenen voor de camera. Op een duidelijke foto is de nieuwste HTC-smartphone te zien in het wit. Eerder dook al een foto op van de HTC ‘Perfume’ in het zwart. De witte laat een bekend ontwerp zien.

HTC One M10 Perfume

We weten nog niet hoe het toestel zal gaan heten, maar we weten wel al voor een deel hoe het toestel eruit zal gaan zien. We hebben het over de opvolger van de HTC One M9. Deze smartphone duikt nu op in het geruchtencircuit onder de codenaam HTC Perfume en eerder werd al duidelijk dat het toestel naar alle waarschijnlijkheid niet de naam ‘One M10’ mee zal krijgen.

HTC One M10 Perfume White

Begin februari bracht Evan Blass, beter bekend als ‘Evleaks’ een foto naar buiten van de zwarte HTC. Nieuw was dat de One M-serie zou gaan beschikken over een fysieke home-button aan de voorzijde, waar naar verwachting ook de vingerafdrukscanner in verwerkt zal zijn. Nu heeft dezelfde ‘leaker’ ook een foto van de witte variant gepubliceerd.

De vormgeving en uitstraling van de HTC One M10 Perfume, doet erg denken aan die van de HTC One A9. Daarnaast heeft het op de foto ook veel weg van de Samsung Galaxy S-serie. Volgens de berichten zou het toestel 11 april aangekondigd worden. In het toestel zouden we een Snapdragon 820 processor gaan zien, 4GB RAM-geheugen en een QHD-beeldscherm. Of dit echt het geval is, dat zullen we tijdens de aankondiging van HTC gaan zien.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel