HTC 10: Android 8.0 Oreo vanaf nu beschikbaar in Nederland

Gebruikers van de HTC 10 kunnen een nieuwe update binnenhalen op hun HTC 10. De smartphonefabrikant uit Taiwan is na enige vertraging begonnen met het uitrollen van de Android 8.0 Oreo update, ook in Nederland en België.

HTC 10: update naar Android 8.0 Oreo

Van de week verscheen de HTC 10 nog in het nieuws waarbij gemeld werd dat de update naar Oreo vertraagd was. Uiteindelijk lijkt de vertraging mee te vallen, want vanaf vandaag is HTC begonnen met het verspreiden van de Android 8.0 Oreo update voor het toestel. De HTC 10 is het vlaggenschip van HTC in 2016.

HTC 10 Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo heeft versienummer 3.16.401.2 meegekregen en is circa 1,41GB groot. We raden je aan de update via een WiFi-verbinding te downloaden. Gebruikers laten aan DroidApp weten dat er enkele systeem-apps meegeleverd worden met de update; Under Armour en Viveport. Deze zouden wel weer te verwijderen zijn.

Samen met de update naar Android 8.0 Oreo wordt ook een nieuwe security-patch meegeleverd. Oreo brengt een aantal nieuwe features naar je smartphone. Zo zijn er de notificatiekanalen, kun je gebruik maken van de Picture-in-Picture modus en is er het verbeterde automatisch aanvullen. Alle wijzigingen en nieuwe functies vind je in ons artikel over Android 8.0 Oreo.

Als de update voor jouw toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je HTC. Je kunt ook handmatig controleren of de update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Software-update en controleer handmatig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel