HTC U11 Life met Android One nu in Nederland te koop voor €349

De Taiwanese fabrikant HTC heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. Het gaat om de HTC U11 Life die voorzien is van Android 8.0 Oreo en Android One met prima specificaties en knijpbare randen.

HTC U11 Life in Nederland

De HTC U11 Life werd samen met de HTC U11+ aangekondigd en de Life is nu verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel valt op doordat er geen overbodige bloatware en aanpassingen zijn verricht. Je bent als gebruiker dankzij Android One direct verzekerd van snelle updates en daarbij is de U11 Life direct al voorzien van Android 8.0 Oreo.

HTC U11 Life

Qua specificaties is het toestel prima uitgerust. Er is een 5,2 inch Full-HD display, een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, een USB Type-C aansluiting, een Snapdragon 630 octa-core processor, 3GB RAM en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. De HTC U11 Life biedt verder een 2600 mAh accu die snel opgeladen kan worden. Voor het maken van foto’s vind je zowel aan de voor- als aan de achterzijde een 16 megapixel camera. Dankzij Edge Sense kun je in de randen van het toestel knijpen om zo snel een actie uit te voeren zoals een app te openen of de camera te starten.

De HTC U11 Life kan vanaf nu aangeschaft worden voor een prijs van 349 euro bij Mobiel, Belsimpel, Bol.com en Coolblue. Via onderstaande button vind je direct de actuele prijzen en specificaties van de U11 Life.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel