Nieuwe foto: HTC U11 Life met Android One komt voor €369 op de markt

De HTC aankondiging staat gepland voor 2 november. We verwachten hier eigenlijk toch wel twee smartphones te zien. Eén daarvan is de HTC U11 Life met Android One. Over dit toestel komen we nu meer te weten, zoals de nieuwe kleur Brilliant Black en de prijs.

HTC U11 Life voor 369 euro

Er gaan al enige tijd berichten rond over twee nieuwe smartphones van HTC; de HTC U11 Plus en de HTC U11 Life. Beide toestellen verwachten we te zien tijdens de aankondiging van de Taiwanese fabrikant op 2 november 2017. De HTC U11 Life is een Android One-toestel, wat betekent dat het voorzien is van Stock Android en snelle updates.

De doorgaans goed geïnformeerde bron Roland Quandt heeft nu meer informatie bekend gemaakt. De HTC U11 Life zou ook uitgebracht worden in westerse landen en een prijskaartje krijgen van 369 euro. Dit bedrag geldt voor de versie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De smartphone zou beschikbaar komen in de kleuren Ice White, Sapphire Blue en de nieuw opgedoken kleur Brilliant Black, zoals te zien is in onderstaande foto.

HTC U11 Life Brilliant Black

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van het nieuws rondom HTC. Onlangs doken de specificaties al op van de nieuwe HTC smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel