HTC U11 Plus en U11 Life uitgelekt; details en nieuwe foto’s

De TENAA keurt onder andere smartphones voordat ze op de markt gebracht worden. De Taiwanese fabrikant heeft alvast toestellen langs gestuurd en die zijn nu duidelijker in beeld gebracht. Het gaat om de HTC U11 Plus en HTC U11 Life met Android One waarover we nu weer te weten komen.

HTC U11 Plus en Life bij keuringsinstantie

Op 2 november staat een aankondiging gepland van HTC. De verwachting is dat hier twee varianten van de U11 getoond worden. We schreven gisteren al over de HTC U11 Plus renders en nu krijgen we nog meer duidelijkheid over wat we kunnen verwachten.

Bij keuringsinstantie TENAA zien we de HTC U11 Plus. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en aan de voorkant zien we een display met 18:9 beeldverhouding. Toch zijn de schermranden wel wat meer aanwezig dan dat we bij andere toestellen met deze beeldverhouding zien.

U11 Life

Enige tijd gaan er al berichten rond over de Android One-smartphone van HTC. Nu hebben de Duitse collega’s van WinFuture nieuws over de zogenoemde HTC U11 Life. Het toestel is te zien op nieuwe foto’s die van de telefoon zijn verschenen.

HTC U11 Life

Daarnaast zijn ook de specificaties bekend van de U11 Life. Er is een 5,2 inch Full-HD display, Snapdragon 630 processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Aan zowel de voor- als aan de achterkant is een 16 megapixel camera te vinden en er is een 2600 mAh accu. De behuizing is IP67-gecertificeerd en de U11 Life draait op Android 8.0 Oreo.

De Duitse bron schat de kans zeker mogelijk dat het toestel ook in Duitsland uitgebracht gaat worden. Er wordt een prijs genoemd van rond de 400 euro. Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren Sapphire Blue en Ice White. Of het toestel ook naar Nederland komt, is nog niet duidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel