HTC komt met nieuwe introductie U11-smartphones op 2 november

HTC heeft uitnodigingen op de post gedaan voor een nieuwe persconferentie. Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met nieuws over de U-serie. Vermoedelijk gaan we de HTC U11 Life en U11 Plus zien.

HTC aankondiging in november

Al maandenlang gaan er over HTC geruchten. Er zouden twee varianten op de U11 uitgebracht worden; de HTC U11 Life en de U11 Plus. Bij de Life zou het gaan om een Android One toestel met dus de Stock Android-ervaring. Mogelijk wordt de Plus een uitgebreidere versie van de U11 die de concurrentie verder bij moet kunnen benen.

HTC U11 life plus 2 november

HTC U11 Life

De HTC U11 Life zou verder voorzien zijn van een Snapdragon 630 processor, 5,2 inch display en 3/4GB RAM-geheugen. Zowel aan de voor- als aan de achterkant zou een 16 megapixel camera aanwezig zijn en scherp geprijsd zijn voor tussen de 300- en 400 euro. Het is niet duidelijk of de U11 Life ook in ons land zal verschijnen.

HTC U11 Life

HTC U11 Plus

Bij de HTC U11 Plus zijn niet heel veel gegevens bekend, maar dankzij Edge Sense kan er in geknepen worden, zo werd eerder duidelijk. Mogelijk krijgt het toestel een schermgrootte van rond de 6,0 inch en wordt mogelijk gebruik gemaakt van een 18:9 beeldverhouding met dunnere randen. Daarbij wordt een Snapdragon 835 verwacht, een 12 megapixel camera, IP68 waterdichte behuizing en een versie met 4GB RAM en 6GB RAM.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel