‘HTC U11 Plus op komst met 18:9 beeldscherm en Edge Sense’

De HTC U11 zou mogelijk familie-uitbreiding krijgen. Waar we eerder de HTC U11 Life of Lifestyle voorbij zagen komen is er nu een ander toestel opgedoken. Er is er informatie verschenen over de mogelijke HTC U11 Plus, voorzien van een 18:9 beeldverhouding en dus mogelijk dunne bezels.

HTC U11 Plus opgedoken

HTC maakte vorige week bekend dat Google een deel van het bedrijf overneemt. Echter werd ook duidelijk dat HTC gewoon smartphones zal blijven uitbrengen voorlopig. Een Franse website laat weten dat de HTC U11 Plus mogelijk voor betere cijfers moet zorgen bij de Taiwanese fabrikant.

De HTC U11 Plus zou volgens de bron beschikken over een 5,99 inch Quad-HD display met een resolutie van 2880 x 1440 pixels. De telefoon zou verder een beeldverhouding krijgen van 18:9, wat mogelijk kan betekenen dat de telefoon dunne schermranden krijgt. Dit zagen we nog niet eerder bij een toestel van HTC.

HTC U11 plus

Andere details komen we mogelijk ook te weten. Er wordt gesproken over een Snapdragon 835 processor, 4/6GB RAM, IP68-certificering en 64/128GB opslagruimte. Tevens zal aan de achterzijde een 12 megapixel camera te vinden zijn, net als bij de huidige U11. Aan de voorkant wordt een 8 megapixel camera verwacht. Verder heeft de bron het over een 18 watt accu maar de capaciteit is niet bekend. Wel zou de telefoon aanraakgevoelige schermranden hebben waarin dus geknepen kan worden.

Mogelijk zou de aankondiging van de HTC U11 Plus aankondiging gepland staan voor 11 november. Dit zou mogelijk in China gebeuren, maar het is niet bekend of daarmee ook het toestel in Europa zal verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel