Specificaties van Android One-toestel HTC U11 Life verschijnen online

Android One smartphones zijn simpele smartphones die een basis Android ervaring weten te bieden. HTC werkt ook aan een nieuw toestel voor de Android One familie, nu zijn de specificaties van de HTC U11 Life verschenen.

HTC U11 Life

Via Twitter verschenen via het kanaal van LlabTooFer de specificaties van de nog niet aangekondigde HTC U11 Life. Het toestel zal verschijnen in de Android One familie die zich richt op het bieden van basis Android telefoons tegen een zeer betaalbare prijs. Hoewel de prijs voorlopig nog even onbekend blijft weten we inmiddels wel over welke specificaties de HTC U11 Life zal beschikken.

HTC U11 Life

Zo zou volgens de informatie een Snapdragon 630 processor aanwezig zijn, samen met 3 of 4GB werkgeheugen. De opslagruimte is ook nog niet geheel duidelijk want dit kan 32 of 64GB bedragen. De smartphone beschikt volgens gegevens over een 5,2 inch display met een 1080P Full-HD weergaveresolutie. Op het gebied van de camera weten we dat zowel de camera aan de voor- en achterzijde over 16 megapixels beschikken.

Verder zou de HTC U11 Life IP67 water- en stof resistent moeten zijn en beschikt de telefoon over een 2600 mAh batterij. Op het toestel is Android 8.0 Oreo voor geïnstalleerd en de telefoon zal ook na release nog twee jaar van updates worden voorzien. Het is afwachten tot de U11 Life officieel aangekondigd wordt door HTC.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel