HTC U11 Plus opgedoken in renders; vingerafdrukscanner aan achterkant

We kunnen vermoedelijk begin november kennismaken met de HTC U11 Plus. De Taiwanese fabrikant zou achter de schermen hard aan het werk zijn aan het toestel. Nu laat een render van de bekende leaker OnLeaks een beeld zien van de U11 Plus.

HTC U11 Plus render

Naar aanleiding van de tot nu toe bekende gegevens bij de leaker OnLeaks is een videorender verschenen die een impressie geeft van de HTC U11 Plus. Van de week werd al duidelijk dat op 2 november een persconferentie van HTC gepland staat en dat we hier mogelijk twee toestellen gaan zien. Naast een Android One toestel met de naam HTC U11 Life, wordt dan ook de HTC U11 Plus verwacht.

Volgens de bron zal het toestel de volgende afmetingen krijgen; 158,2 x 74,6 x 9,1 millimeter. Daarbij gaan de berichten over een 6,0 inch display, een USB Type-C aansluiting (nee, nog steeds geen 3,5 mm poort) en een enkele camera aan de achterzijde. We zien de speciale glazen achterkant zoals we die kennen van de HTC U11 en ook de Plus zou beschikken over knijpbare randen (Edge Sense). De vingerafdrukscanner wordt verplaatst naar de achterkant, maar de bezels rond het scherm zijn nog altijd wel aanwezig, hoewel het minder is dan bij de U11.

De HTC U11 Plus zou verder uitgerust worden met een Qualcomm Snapdragon 835 processor en twee varianten qua opslagruimte. Een model met 4GB RAM+64GB opslag en een model met 6GB RAM+128GB opslagruimte. Zodra er meer bekend is houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel