HTC U 11 van alle kanten te zien in toffe 360-graden videorender

Een nieuwe render van de HTC U 11 is verschenen waarbij we het nieuwe toestel van alle kanten krijgen te zien. De video-render is afkomstig van doorgaans goed geïnformeerde bronnen. De HTC U 11 in de video is rood van kleur en ziet er naar onze mening erg goed uit.

HTC U 11 video-render

Over tien dagen, op 16 mei, zal de Taiwanese fabrikant het doek van de HTC U 11 halen. Het toestel moet een echt vlaggenschip worden en eerder werd al duidelijk dat de smartphone voorzien zal zijn van aanraakgevoelige randen. Je kunt bijvoorbeeld door te knijpen bepaalde acties uitvoeren.

HTC U 11 render

De video-render in 360 graden die nu van de HTC U 11 is gepubliceerd geeft een nieuwe kijk op de telefoon. Het gaat om zogenoemde CAD-tekeningen waarbij de tot nu toe bekende informatie is gebruikt en informatie die bij de bron bekend is. Het kan dus zijn dat er nog wat dingetjes veranderen, maar deze video geeft een erg goede indruk.

HTC U 11 achterkant

De HTC U 11 zal onder het scherm beschikken over een home-button met vingerafdrukscanner, net als bij de HTC 10. Het toestel krijgt geen 3,5 millimeter aansluiting, zo lijkt het, maar wel een USB Type-C poort. Rechts zien we de power-button en de volumetoets en aan de achterkant de 12 megapixel camera.

Eerder werd al bekend dat de telefoon zal verschijnen in vijf kleuren. Deze informatie was afkomstig van Evleaks, die vaak het bij het juiste eind heeft. Naast de rode kleur komt ook de witte, zwarte, blauwe en zilveren U 11 op de markt. Echter betekent het niet dat alle aangekondigde kleuren in ons land zullen verschijnen. Op 16 mei krijgen we meer te horen, dan staat de persconferentie gepland. Uiteraard zal DroidApp hier uitgebreid verslag van doen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel