‘Nieuwe HTC U-smartphone krijgt Sense 9 en aanraakgevoelige zijkanten’

Volgens nieuwe geruchten werkt HTC aan een smartphone waarbij de zijkanten aanraakgevoelig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele zijkant gebruiken om de camera in of uit te zoomen, maar er zijn meer mogelijkheden voor deze telefoon.

HTC geeft telefoon gevoelige randen

HTC zou van plan zijn om de nog onaangekondigde HTC U, bekend onder codenaam Ocean, uit te rusten met aanraakgevoelige randen. Dat meldt een bron die bekend is met de plannen van HTC aan Venturebeat. Na de HTC U Play en HTC U Ultra zal HTC mogelijk de HTC U op de markt gaan zetten. Wat de telefoon uniek maakt zijn de randen van de telefoon.

HTC u

In de rand van de smartphone zijn sensoren verwerkt die gebruikt kunnen worden bij het selecteren van apps of het scrollen. Maar ook het bedienen van de camera behoort tot de mogelijkheden. In de maand april wordt meer duidelijk over de HTC U, dan staat de vermoedelijke release van de HTC smartphone gepland.

Volgens de meest recente geruchten HTC zal het toestel met Sense 9 leveren. De HTC U zou over een 12 megapixel camera aan de achterzijde beschikken. Verder heeft het toestel een 5,5 inch scherm en een Qualcomm Snapdragon 835 high-end processor.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel