Nieuwe details bekend over HTC Ocean met Edge Sense (+ screenshot)

HTC zou achter de schermen werken aan een nieuw vlaggenschip. Dit toestel gaat nu rond onder de naam HTC Ocean. Daarbij zagen we eerder al een video van Edge Sense, de nieuwe skin van de fabrikant. Deze functie is nu ook opgedoken in het instellingen-menu.

HTC Ocean met Edge Sense

De bekende leaker Evan Blass heeft nieuwe informatie gedeeld over de HTC Ocean en de nieuwe versie van de HTC-skin Sense; genaamd Edge Sense. In een eerdere video kregen we al een glimp te zien van deze nieuwe versie, toen genaamd Sense Touch. In een screenshot is nu daadwerkelijk de instelling ‘Edge Sense’ opgedoken waarmee de interface in- en uit is te schakelen.

Edge Sense screenshot

Los van de screenshot zijn er ook nieuwe specs opgedoken van de vermoedelijke HTC Ocean. Het toestel zou voorzien zijn van een 5,5 inch display, geen dual-camera (dus enkele lens), een Snapdragon 835 processor, 4GB/6GB RAM en 64GB opslagruimte.

We moeten nog even wachten op het moment dat het nieuwe vlaggenschip van HTC zich zal laten zien. Zodra er meer informatie bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel