Teaser: HTC U met aanraakgevoelige randen wordt 16 mei aangekondigd

We kunnen een nieuwe HTC-smartphone verwachten. Op 16 mei zal het doek van de HTC U gehaald worden, zo heeft de Taiwanese fabrikant laten weten. Over de HTC U kwamen we in de afgelopen tijd al één en ander te weten, zoals de aanraakgevoelige randen van het toestel die reageren op bijvoorbeeld knijp-bewegingen.

HTC U aankondiging op 16 mei

Op 16 mei moet het gaan gebeuren, via een livestream zal HTC dan de HTC U aankondigen. De telefoon is ook al opgedoken met de codenaam HTC Ocean. Het toestel moet voorzien zijn van een aantal interessante innovaties zoals het aanraakgevoelige design. Eerder werd al bekend dat bepaalde acties uitgevoerd kunnen worden als er in het toestel (licht) geknepen wordt.

HTC U 16 mei

Daarnaast komt de HTC U met een nieuwe versie van HTC Sense; Sense 9 of Sense Touch. De aanraakgevoelige zijkanten kunnen ook gebruikt worden om over te vegen en op te tikken, zo bleek eerder in een uitgelekte video. Volgens de eerdere berichten beschikt de HTC U verder over een Snapdragon 835, 5,5 inch QHD-display, 12 megapixel camera en een 3000 mAh accu. We houden de berichtgeving voor je in de gaten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel