Evan Blass lekt foto nieuwste smartphone van HTC; dit is de HTC U

Evan Blass heeft een eerste foto naar buiten gebracht van de HTC U. Dit moet de nieuwe smartphone worden van de Taiwanese fabrikant. Het toestel dook eerder op onder de naam ‘Ocean’ en nu krijgen we een beter beeld van de nieuwe HTC U.

HTC U op beeld

De bekende leaker Evan Blass heeft een eerste foto gedeeld van de HTC U. Dit toestel moet volgens de berichten het nieuwe vlaggenschip worden van de fabrikant. De presentatie zou gepland staan voor mei 2017, volgende maand dus.

HTC U

Eerdere berichten spraken over een 5,5 inch WQHD display, een Snapdragon 835 processor en een 12 megapixel camera. Daarbij zou het toestel voorzien zijn van een 16 megapixel front-camera en lijkt het toestel een vingerafdrukscanner aan de voorzijde te krijgen. Tevens moet het toestel ‘knijpbaar’ zijn waarbij je middels vegen en lichte knijpingen bepaalde acties uit kunt voeren. De HTC U zou verder draaien op Android 7.1 Nougat met Sense 9. Ook verscheen onlangs een te vroeg gepubliceerde HTC U presentatie waar we het toestel zagen.

Tot nu toe moeten we het doen met deze foto. In tegenstelling tot de LG G6 en Samsung Galaxy S8 lijkt HTC nog geen werk te maken van een smartphone met nauwelijks schermranden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel