HTC One X10 aangekondigd met grote accu en 5,5 inch Full-HD display

HTC heeft de informatie omtrent de HTC One X10 officieel naar buiten gebracht. Gisteren verscheen nog een persfoto van het toestel. De telefoon is nu officieel onthuld in Rusland. Daarbij valt het 5,5 inch Full-HD display op en de 4000 mAh accu.

HTC One X10

Op de Russische website van HTC heeft het bedrijf de HTC One X10 gepubliceerd. De One X10 verscheen gisteren nog op een persfoto en daarin werd de aandacht getrokken naar de grote accu. Die is inderdaad groot en heeft een capaciteit van 4000 mAh. Verder is er een 5,5 inch Full-HD display en is de smartphone vervaardigd uit metaal.

Aan de achterzijde is de 16 megapixel camera te vinden en daaronder de vingerafdrukscanner. De camera heeft een diafragma van f/2.0, een pro-modus met RAW-ondersteuning en verschillende extra functies. De HTC One X10 is aan de voorkant uitgerust met een 8 megapixel front-camera, met een diafragma van f/2.2. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart en standaard is er 32GB aanwezig. Onder de motorkap bevindt zich een Helio P10 octa-core processor van MediaTek, die samen met de 3GB aan RAM-geheugen alles vlot laat lopen.

HTC One X10

De HTC One X10 is vanaf deze maand verkrijgbaar in Rusland in de kleuren zilver en zwart. De verkoopprijs daar ligt op 19.990 roebel, wat omgerekend circa 330 euro is. Het is nu onbekend of de telefoon ook naar Europa en naar Nederland komt. De voorganger, de HTC One X9 kwam niet naar ons land.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel