HTC One X10 laat zich weer zien: duidelijke persfoto toont nieuw toestel

HTC komt binnenkort met de HTC One X10. De smartphone dook in januari al op als opvolger voor de One X9 en nu zien we een persfoto van het toestel. Er wordt in de foto aandacht gevraagd voor de grotere accu die we in de HTC One X10 kunnen verwachten.

HTC One X10 persfoto

Begin januari kwamen de eerste berichten binnen uit betrouwbare bron over de HTC One X10. Nu ruim drie maanden later laat het Taiwanese toestel opnieuw van zich horen. De telefoon is te zien in een persfoto die vroegtijdig is uitgelekt. De informatie is afkomstig van de bekende leaker Evan Blass en we zien een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, een camera met LED-flitser en fysieke toetsen aan de zijkant van de telefoon.

HTC One X10 persfoto

Bij de berichten in januari kregen we ook al een beeld van de One X10. Toen verscheen onderstaande foto. Hier is goed de metalen behuizing te zien en de balken aan de achterkant, die zorgen voor het ontvangst.

HTC One X10

Als we afgaan op de informatie die de bron in januari met ons heeft gedeeld, kunnen we uitgaan van bepaalde specificaties. Zo wordt een 5,5 inch Full-HD display verwacht, samen met een 16 megapixel camera, 8 megapixel front-camera, Helio P10 octa-core processor van MediaTek, 3GB RAM-geheugen plus 32GB opslagruimte. Helaas is nog niet duidelijk wat de accugrootte zal zijn, maar deze moet volgens de persfoto ‘groot’ zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel