HTC One X10 foto uitgelekt; ook specs bekend van 5,5 inch smartphone

In januari, dus deze maand, zal HTC de HTC One X10 presenteren. Deze smartphone zal voorzien zijn van een 5,5 inch display en de One X9 opvolgen. Het toestel is nu in het nieuws gekomen omdat er zowel foto’s als details naar buiten zijn gekomen.

HTC One X10

De HTC One X9 werd vorig jaar december aangekondigd door de Taiwanese fabrikant. Het toestel kwam echter nooit naar Europa en dus ook niet naar Nederland. Nu is er meer informatie bekend over de opvolger van dit toestel; de HTC One X10. Of deze wel naar Europa komt, is niet bekend, maar wel willen we de informatie met je delen. De informatie is afkomstig uit de doorgaans betrouwbare bron Evan Blass, aka Evleaks.

HTC One X10

Het toestel krijgt een 5,5 inch Full-HD display, een 16 megapixel camera, 8 megapixel front-camera en een MediaTek MT6755 (Helio P10) octa-core processor met een rekenkracht van 2.0 GHz. Daarbij wordt ook 3GB RAM-geheugen verwacht en 32GB interne opslagruimte. Aan de achterkant zien we de vingerafdrukscanner en ook lijkt de HTC One X10 een metalen behuizing mee te krijgen.

Andere toestellen die we van HTC kunnen verwachten dit jaar zijn onder andere de opvolger van de HTC 10. Dit toestel gaat door onder de codenaam HTC Ocean Note. Eerder verscheen het bericht dat op 12 januari een aankondiging plaats zal vinden. Hopelijk komen we dan meer te weten over de plannen van HTC.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel