HTC kondigt op 12 januari nieuw product “for U” aan

HTC heeft een uitnodiging verstuurd naar diverse media waarin een datum wordt genoemd. Op 12 januari zal HTC een nieuw product aankondigen, of het hier om een smartphone gaat of een VR-product is nog even afwachten.

HTC uitnodiging “for U”

De timing van HTC is wat vreemd, want 12 januari is net na de grote CES elektronica beurs in Las Vegas. Al zijn op deze beurs minder smartphonemerken vertegenwoordigd. Ook is de aankondiging voor het Mobile World Congress in februari waar traditioneel veel smartphones te vinden zijn.

HTC uitnodiging 12 januari 2017

Vandaag verschenen geruchten over de HTC X10 smartphone, deze telefoon zou een 5,5 inch display hebben. Met een octa-core processor, 3GB aan werkgeheugen en 13 megapixel camera zou HTC een nieuwe mid-range smartphone willen introduceren.

Wat HTC op 12 januari 2017 zal aankondigen is nog niet bekend, wellicht dat HTC ons de komende weken zal gaan teasen met meer informatie. Het product wordt in de uitnodiging “for U” genoemd, of daarmee de HTC X10 wordt bedoeld of een nieuwe fitness tracker is puur speculatie.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel