Gerucht: HTC wil smartphone-tak op korte termijn verkopen

Via het sociale netwerk Weibo heeft een insider bij HTC bekend gemaakt dat de smartphone fabrikant binnenkort te koop is. Volgens de insider zijn er zeker vier partijen geïnteresseerd in een overname.

HTC in de verkoop?

Ook in 2016 heeft HTC niet het beoogde resultaat weten te behalen. Toch is het Taiwanese bedrijf verantwoordelijk voor de fabricage van de Pixel smartphones. Waarmee je zou verwachten dat HTC goede zaken doet. Twee insiders laten nu weten dat het binnenkort wel eens over zou kunnen zijn met de smartphones van HTC.

HTC

Lente 2017

Op het Aziatische sociale netwerk Weibo verscheen een bericht van een insider. Hij wist te melden dat in de lente van 2017 een overname bericht naar buiten gebracht zou worden. Een tweede insider voegde daar de informatie over vier potentiële kopers aan toe. Welke bedrijven interesse zouden hebben in de smartphone afdeling van HTC is niet bekend.

Het is ongebruikelijk dat dergelijke geruchten naar buiten worden gebracht. Bedrijven houden hun overnames geheim totdat de gesprekken zijn afgerond. HTC heeft de berichten op de sociale media ontkend. Of dit gerucht ook daadwerkelijk waarheid zal worden staat daarmee nog niet vast en zullen we moeten afwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel