HTC Bolt komt naar Europa onder de naam HTC 10 Evo

HTC brengt haar nieuwste toestel, de HTC Bolt, ook uit in Europa. Oorspronkelijk zou de smartphone alleen in Amerika uitgebracht worden bij de provider Sprint. Onder de naam HTC 10 Evo zal het toestel uitgebracht worden in de Europese landen, zo luiden de berichten.

HTC 10 Evo

Het huidige vlaggenschip van HTC is de HTC 10. Echter is in de afgelopen tijd ook de HTC Desire 10 Lifestyle verschenen en binnenkort krijgen we nog een ’10’ toestel erbij; de HTC 10 Evo. Het toestel zal vergelijkbaar zijn met de eerder aangekondigde HTC Bolt, die bestemd is voor de Amerikaanse markt bij de provider Sprint.

HTC 10 Evo

LlabTooFer, die zijn bronnen dicht bij HTC heeft, maakt bekend dat het toestel uitgebracht zal worden in Europa. Een releasedatum voor de Europese markt is helaas nog niet bekend gemaakt. De HTC 10 Evo/HTC Bolt is een smartphone met een metalen behuizing en een 5,5 inch Super LCD-3 scherm met 2K resolutie.

Daarbij is er een 16 megapixel camera, 8 megapixel front-camera, vingerafdrukscanner in de home-button en Android 7.0 Nougat. Onder de motorkap vinden we een (toch wel wat) verouderde Snapdragon 810 processor, 3GB RAM-geheugen en een 3200 mAh accu. Er is geen 3,5 millimeter aansluiting voor je headset. Het toestel is IP57-gecertificeerd en dus resistent tegen water.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel