HTC verwijdert eind november eigen browser ‘HTC Internet’ uit Play Store

Er zijn verschillende browsers beschikbaar voor Android. Verschillende fabrikanten hebben ook nog een eigen internetbrowser geïnstalleerd op hun toestellen, zo ook HTC. De browser genaamd HTC Internet zal echter eind november uit de Play Store verwijderd worden.

HTC Internet

Het Taiwanese HTC zal op 30 november haar eigen browser, HTC Internet, verwijderen uit de Google Play Store. Ook betekent dit dat de browser niet meer standaard wordt meegeleverd op de toestellen van HTC. Sinds januari 2015 is de browser van de fabrikant in de Play Store van Google te vinden, maar was enkel voor Android-toestellen van HTC beschikbaar.

HTC Internet

De reden dat de app in de Play Store werd gezet door de fabrikant is om sneller updates uit te rollen naar de internet-app. Een software-update was daardoor niet meer nodig om de app bij te werken.

Een nieuwe update die door de ontwikkelaars van HTC Internet is uitgebracht, maakt het mogelijk om bladwijzers met je favorieten te exporteren. Vanaf 30 november 2016 is de applicatie niet meer beschikbaar in de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel