HTC 10 update 1.95.401.3 brengt verbeteringen en Pokémon Go optimalisatie

Een nieuwe update wordt nu uitgerold voor de HTC 10. De software-update heeft versienummer 1.95.401.3 meegekregen. Deze update brengt verschillende verbeteringen. Eén van de verbeteringen is een opvallende; deze heeft namelijk te maken met Pokémon Go.

HTC 10 software-update

Bezitters van de HTC 10 kunnen vanaf nu een update verwachten via hun toestel. Het gaat om een OTA-update van circa 526,58 MB groot. Het versienummer van de update is 1.95.401.3.

In de changelog van de update wordt melding gemaakt van verschillende aanpassingen voor het vlaggenschip van HTC. Als eerst is het toestel voorzien van de meest recente beveiligingsupdate voor Android. De datum van de patch staat na de update op 1 augustus 2016. Tevens zijn er diverse systeemverbeteringen doorgevoerd door de Taiwanese fabrikant.

HTC 10 update Pokemon Go

Pokémon Go

Opvallend is een specifieke optimalisatie voor de populaire game Pokémon Go. De software-update zorgt voor een batterij- en warmte-optimalisatie voor Pokémon Go. Dit betekent dat de telefoon tijdens het spelen niet extreem snel warm wordt, en dat ook de accu minder te lijden zal hebben onder het spelen van het spel.

HTC 10 update 1.95.401.3

De update wordt OTA aangeboden en kan vanwege de grootte het best via WiFi gedownload worden. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen op je HTC 10, dan kan je eventueel handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Software-update en kies handmatig bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel