HTC 10: grote software-update (1.90.401.5) uitgebracht

Bezitters van de HTC 10 kunnen vanaf nu een update verwachten op hun smartphone. Het gaat om een grote update van bijna 350MB groot. De software-update heeft versie 1.90.401.5 en wordt vanaf nu OTA uitgerold in Nederland. Er zijn tal van verbeteringen te vinden na de update.

HTC 10 software-update

Een nieuwe update voor de HTC 10 is vanaf vandaag te downloaden. Het gaat om de update naar versie 1.90.401.5 en deze heeft een grootte van circa 345,14 MB. HTC spreekt in de changelog over verschillende veranderingen. Zo zijn de prestaties van de camera verbeterd, is de stabiliteit van het systeem nog beter gemaakt en zijn er beveiligingsupdates toegevoegd. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de netwerkverbinding.

HTC 10 1.90.401.5 update

De laatste security-patch is bijgewerkt naar juli en is hierdoor meer bij de tijd dan voor de update, waar de laatste beveiligingsupdate uit juni kwam. Automatisch zal de update naar het toestel uitgerold worden. Mocht je nog geen melding hiervan hebben gekregen, ga dan naar Instellingen > over het toestel > software-update en controleer handmatig op nieuwe updates. Er gaan bij de update geen gegevens verloren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel