HTC 10: update 1.30.401 brengt camera- en WiFi-verbeteringen

HTC heeft de HTC 10 voorzien van een eerste update. De software-update met versienummer 1.30.401 geeft de smartphone verschillende verbeteringen, die erg welkom zijn. Onder andere de camera is er op vooruit gegaan.

HTC 10: update 1.30

HTC heeft in Nederland de eerste update uitgebracht voor de HTC 10. De smartphone die sinds enkele dagen in de winkels ligt, moet HTC weer helemaal op de kaart zetten. De update werd een poos geleden al in het thuisland Taiwan uitgerold.

De HTC 10 update brengt de software van versie 1.21 naar versie 1.30.401. Deze update maakt het mogelijk om meer uit de camera te halen. Volgens verschillende bronnen, die de update 1.30 al hebben ontvangen, zou de camera er duidelijk op vooruit zijn gegaan. Verder zien we in de changelog dat HTC verbeteringen heeft doorgevoerd in de stabiliteit van de WiFi-verbinding en de stabiliteit van het systeem.

HTC 10 update 1.30
Foto: Swedroid

De update is circa 84,75 MB groot en wordt OTA, dus via het toestel zelf, uitgerold. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen, dan kan je handmatig controleren of de update klaarstaat via instellingen > over dit toestel > software-update. De update is ook in verschillende andere landen nu beschikbaar. Wil je alles weten over de HTC 10? Raadpleeg dan de HTC 10 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel