Eerder dan verwacht: HTC 10 vanaf vandaag al te koop in Nederland

De HTC 10 is vanaf vandaag al in bepaalde kleuren te verkrijgen. In Nederland zou het toestel in eerste instantie pas vanaf begin mei uitgeleverd gaan worden. Op zoek naar de HTC 10? Sla dan nu je slag.

HTC 10 eerder in Nederland

De Taiwanese fabrikant HTC heeft de HTC 10 alvast stilletjes uitgeleverd aan de webwinkels. Officieel kunnen we pas vanaf begin mei de HTC 10 kopen, maar dat geldt niet als je de HTC 10 Grey met zijn zwarte behuizing wilt.

HTC 10

HTC heeft de ’10’ voorzien van een 5,2 inch S-LCD 5 display met een resolutie van 2440 x 1560 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 820 processor en 4GB aan werkgeheugen. Het interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Zowel de 12 megapixel camera aan de achterzijde als de 5 megapixel front-camera aan de voorzijde bieden optische beeldstabilisatie.

De HTC 10 Grey is vanaf vandaag uit voorraad leverbaar bij Belsimpel via deze link. Daarnaast is sinds dinsdagmiddag de HTC 10 ook al beschikbaar in deze kleur bij Mobiel.nl, via deze link. Een compleet overzicht van de specificaties en prijzen, vind je via onderstaande button op de HTC 10 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel