HTC 10 komt definitief niet naar Nederland in zilver-zwarte kleur

HTC heeft de bevestiging gegeven dat niet alle kleuren van de HTC 10 naar Nederland zullen komen. Eerder schreven we al dat de rode variant van de HTC 10 niet naar Nederland komt, maar nu zal ook de zilver-zwarte niet in ons land uitgebracht worden.

HTC 10 zilver-zwart

De Taiwanese fabrikant HTC zal in mei de HTC 10 naar ons land brengen. Deze smartphone moet ervoor zorgen dat de fabrikant uit de rode cijfers wordt getrokken. Vorige week kondigde HTC de HTC 10 aan in verschillende kleuren. We zullen het toestel gaan zien in Carbon Gray, Topaz Gold, Glacier Silver en Camelia Red.

HTC 10

Echter werd op 12 april al duidelijk dat het toestel niet in het rood in Nederland zal verschijnen. De collega’s van Androidworld hebben van HTC de bevestiging gekregen dat ook de Glacier Silver met de zilveren achterkant en de zwarte voorkant niet naar Nederland komt. De reden hiervan is niet bekend gemaakt. De reactie van HTC is “Daar kunnen we vooralsnog geen uitspraken over doen”.

De HTC 10 is een smartphone waar we veel van verwachten. Het toestel zal vanaf mei in de winkels te vinden zijn. Wil je alles weten over de HTC 10? Raadpleeg dan de HTC 10 pagina via onderstaande button met alle specificaties, prijzen en informatie. Daar kan je ook de HTC 10 al pre-orderen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel