HTC brengt Boost+ app uit voor iedere Android-smartphone

HTC heeft haar eigen Boost+ applicatie uitgebracht voor vrijwel iedere Android-smartphone. Met de Boost+ app kan je je telefoon schoonmaken en hierdoor ruimte vrijmaken voor nuttige dingen. De HTC Boost+ app zal ook te vinden zijn op de nieuwe HTC 10 die eerder deze week werd aangekondigd.

HTC Boost+

In de Google Play Store is de applicatie Boost+ van de Taiwanese fabrikant uitgebracht. De applicatie maakt het mogelijk om overbodige bestanden van je telefoon te verwijderen, zodat je deze ruimte kunt gebruiken voor nuttige dingen. De werking van de HTC Boost+ app kan je vergelijken met CCleaner. Deze applicatie laat je ook veel ruimte besparen en gegevens zoals cache verwijderen van je telefoon.

Smartphone schoonmaken

Via de HTC Boost+ app kan je ook applicaties beheren en zien welke toepassingen bijvoorbeeld de meeste opslagruimte vragen van je telefoon. De optie ‘Junk wissen’ geeft je inzicht in tijdelijke bestanden, cache, APK-bestanden en andere bestanden die je wellicht niet langer meer nodig hebt.

Je kunt bij de instellingen aangeven dat je iedere maand een melding wilt krijgen van de app, met daarin de apps die je de afgelopen maand niet hebt gebruikt. Ook hiermee kan je wellicht weer veel opslagruimte vrijmaken. Wanneer er een bepaalde hoeveelheid ‘junk’ op je telefoon is opgeslagen, kan de app eveneens je hiervan een notificatie sturen.

Downloaden

HTC Boost+ zal worden meegeleverd op de HTC 10, die deze week werd aangekondigd. Draait je Android-smartphone op Android 5.0 Lollipop of hoger, dan kan je deze app eveneens downloaden op je eigen smartphone.

Boost+ Snlh., Opruim., Beveil.
Boost+ Snlh., Opruim., Beveil.
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel