HTC brengt fitness-app Fun Fit uit met dieren

HTC heeft in de Play Store een eigen fitness-app uitgebracht. HTC Fun Fit is niet zomaar een fitness-app, maar een fitness-app met dieren die je moeten stimuleren om te bewegen. De app beperkt zich niet alleen tot HTC-toestellen.

De Taiwanese fabrikant HTC heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Play Store. HTC Fun Fit is een fitness-applicatie waar je het tegen je Facebook-vrienden kunt opnemen. Het meest opvallende aan HTC Fun Fit zijn toch wel de dieren-avatars.

HTC Fun Fit

HTC Fun Fit is niet alleen voor HTC toestellen, maar voor alle toestellen met Android 4.2 en hoger. De applicatie laat zien hoeveel stappen je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarbij kan je ook de afgelegde afstand bekijken en kijken hoe je Facebook-vrienden het doen.

HTC Fun Fit

HTC heeft onder de naam HTC Research al meerdere applicaties uitgebracht in de Play Store. Het zijn applicaties die niet alleen voor HTC toestellen geschikt zijn en ook niet standaard op de toestellen meegeleverd zal gaan worden. Een bekend voorbeeld is de app Cloudex.

De fitness-applicatie Fun Fit is vanaf nu kosteloos te downloaden uit de Google Play Store.

Fun Fit
Fun Fit
Ontwikkelaar: HTC Research
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel