HTC Cloudex integreert online accounts in Galerij [Update]

HTC Research is uitgebracht door HTC en maakt het mogelijk om online accounts te integreren in de galerij-app van je HTC. Nu is de app ook buiten de Verenigde Staten te gebruiken.

HTC maakte eerder al bekend dat de HTC Galerij de mogelijkheid zou krijgen om online accounts zoals Dropbox, Flickr, Facebook en Google Drive te koppelen.

htc cloudex

HTC Cloudex is geen cloudservice, maar een applicatie die de online accounts laat toevoegen aan de galerij. Je kan bijvoorbeeld de foto’s synchroniseren met een van eerder genoemde online accounts. Je kan ervoor kiezen om dit via mobiele gegevens te doen of alleen via een WiFi-verbinding.

In de Play Store vinden we bij HTC Cloudex de volgende omschrijving:

Cloudex is een dienst die je telefoon verbindt met de foto’s en video’s in je cloud-opslag. Het simpele doel is je te helpen bij het gemakkelijk terugvinden van je favoriete herinneringen die op verschillende plaatsen online zijn opgeslagen. Na de installatie van Cloudex kun je HTC Galerij gebruiken om je accounts van Facebook, Dropbox, Flickr en Google Drive te verbinden. Je foto’s en video’s van elke verbonden account verschijnen als ruimtebesparende miniaturen in Galerij. Je kunt altijd kiezen of je de volledige foto of video wilt downloaden. Door deze functie te gebruiken, upload je je lokale inhoud niet naar je online-accounts.

HTC Cloudex is via onderstaande button uit de Play Store te downloaden.

Update 23:30 uur: zojuist kregen we op de redactie op onze HTC One M8 de melding om HTC Cloudex te downloaden. HTC lijkt dit dus verder uit te rollen.

image

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel