QuickPic brengt beta-versie uit van vernieuwde galerij-app

De ontwikkelaars van de galerij-applicatie QuickPic hebben een beta-versie uitgebracht van hun compleet vernieuwde app. QuickPic biedt in de nieuwe versie ondersteuning voor verschillende online diensten, en beschikt tevens over een compleet vernieuwde vormgeving.

QuickPic maakte een maand geleden bekend dat het binnen enkele maanden een compleet vernieuwde toepassing uit zal brengen. QuickPic zal een flinke metamorfose krijgen en er op alle gebieden op vooruit gaan. Vandaag hebben de makers de beta-versie van QuickPic uitgebracht waardoor iedereen de nieuwe applicatie kan uitproberen.

QuickPic betaIn de nieuwe versie van QuickPic biedt de galerij-app de mogelijkheid om foto’s van zowel de smartphone, als van online diensten weer te geven. De online diensten die in de definitieve versie van de applicatie beschikbaar zullen komen zijn Flickr, Dropbox, 500px en Picasa. In de beta-versie van QuickPic zijn de diensten Picasa en 500px al te gebruiken.

De makers melden dat deze versie van QuickPic zich dus in beta-stadium bevindt. Hierdoor kan het voorkomen dat er nog bugs en crashes kunnen voorkomen. De maker verzoekt wanneer dit het geval is, dit te melden, zodat er op termijn een compleet vernieuwde, stabiele versie van QuickPic in de Play Store gezet kan worden.

Klik hier om het APK-bestand van de beta-versie van QuickPic te downloaden. De huidige versie van QuickPic kan hier gedownload worden uit de Play Store. Om bugs te melden, of om op de hoogte te blijven van nieuwe beta-versies van QuickPic, kan je je aanmelden bij de Google+ Community van QuickPic.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel