QuickPic 3.9 beta uitgebracht met Material Design en nieuwe functies

Worden we al moe van het Material Design? Wij niet op de redactie. Een nieuwe update brengt de galerij-app QuickPic in Material Design. QuickPic 3.9 beta bevat een strakke vernieuwde vormgeving en maakt de uitgebreide fotogalerij-app voor Android nog beter.

QuickPic 3.9

QuickPic heeft een update gekregen naar versie 3.9 beta. De beta-versie is nog niet in de Play Store te vinden maar is al wel middels een APK-bestand verspreid naar geïnteresseerden. In de nieuwe versie van QuickPic is het strakke Material Design terug te vinden. De nieuwe strakke interface werkt ook op toestellen welke nog niet voorzien zijn van Android 5.0 Lollipop.

In QuickPic 3.9 beta is het verder mogelijk om met een simpele handeling de albumcover aan te passen. Dor de map langer ingedrukt te houden, komt deze mogelijkheid beschikbaar. Daarnaast is de Picasa album ondersteuning verbeterd en bevat de update diverse bugfixes.

quickpic_3.9

Onlangs bracht QuickPic de update naar QuickPic 3.8 al uit, waarbij de interessante transfer-functie beschikbaar kwam, waarmee foto’s razendsnel uitgewisseld kunnen worden. Ook deze functie kom je tegen in versie 3.9 beta.

De huidige versie van QuickPic, versie 3.8, is te vinden in de Play Store via onderstaande button. De nieuwe beta-versie; QuickPic 3.9 beta APK is hier te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel