QuickPic krijgt compleet nieuwe vormgeving

QuickPic, een populaire galerij-applicatie voor Android, krijgt in de komende maanden een compleet vernieuwde vormgeving. QuickPic is uit de Play Store inmiddels al meer dan tien miljoen keer gedownload en dus vond de ontwikkelaar van de applicatie het tijd voor vernieuwing.

Het ontwerp en daarmee ook de interface van de populaire galerij-applicatie voor Android, gaat veranderen. QuickPic staat bekend als een razendsnelle foto-app waarmee je naast foto’s, ook video’s kan bekijken op je smartphone. De ontwikkelaar van QuickPic heeft foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe vormgeving van de applicatie.

QuickPic New UI redesign Android

QuickPic heeft de eerste screenshots laten zien van de nieuwe vormgeving van QuickPic. In de nieuwe versie van QuickPic oogt de applicatie een stuk frisser en heel wat moderner. Uit de screenshots wordt duidelijk dat QuickPic in de nieuwe versie ook foto’s kan ophalen vanuit Picasa, Flickr en Dropbox; iets wat op dit moment met de huidige versie nog niet mogelijk is.

QuickPic New UI redesign AndroidQuickPic New UI redesign Android

De nieuwe versie van QuickPic, met de vernieuwde vormgeving, zal ergens in de komende maanden uitgebracht gaan worden. Een precieze datum kon de ontwikkelaar nog niet geven. Wanneer er meer bekend is over de vernieuwde versie van QuickPic, houden we je uiteraard op de hoogte.

Lees ook

Reageer op dit artikel