Dropbox geeft galerij-app Carousel een update

Dropbox heeft de galerij-applicatie Carousel voorzien van een update. Met de nieuwe update voor Carousel is het mogelijk om de app onder Android L te gebruiken en hoef je niet meer verplicht te synchroniseren met je Dropbox-account. Carousel 1.1.4 bevat echter meer mogelijkheden.

Carousel 1.1.4 is uitgebracht door Dropbox. De galerij-applicatie van de gelijknamige clouddienst werd in april van dit jaar gelanceerd, samen met de andere vernieuwde app van Dropbox; Mailbox. Met de update voor Carousel heeft de galerij-applicatie weer een aantal nieuwe mogelijkheden gekregen.

dropbox carousel

Na de update is het mogelijk om het automatisch back-uppen van foto’s en video’s naar de Dropbox-folder uit te schakelen. Doordat deze optie nu optioneel is geworden, bepaal je zelf of je je foto’s enkel op je toestel wilt houden, of ook beschikbaar wilt maken in je Dropbox-account. Vanaf nu is het ook mogelijk je foto’s of video’s vanuit Carousel te delen met anderen, zonder dat de ander hiervoor Carousel nodig heeft.

Een andere nieuwe functie in Carousel is dat je snel foto’s, video’s of groepen met mediabestanden kunt verbergen en deze later kunt oproepen. Niet alleen het verbergen is mogelijk, ook het snel verwijderen van foto’s is een stuk makkelijker geworden in deze versie. Carousel 1.1.4 is inmiddels verschenen in de Google Play Store, en is gratis te downloaden via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel