HTC Galerij krijgt uitgebreidere fotobewerking

De fotobewerking in de systeem-app HTC Galerij is uitgebreid. De update die vandaag voor de applicatie is verschenen is beschikbaar voor een aantal geselecteerde HTC toestellen.

HTC Galerij heeft een update gekregen in de Google Play Store. In de nieuwe versie kunnen nieuwe fotobewerkingen worden toegepast. De update voor HTC Galerij is te gebruiken op de HTC One (M8) en HTC Butterfly 2.

HTC Galerij

Seizoenen en achtergronden

In de nieuwe versie zijn een aantal nieuwe seizoenen toegevoegd. Met de seizoenen kan je een foto voorzien van een speciaal effect zoals herfstbladeren en sneeuwvlokken. In totaal is er keuze uit acht verschillende seizoenen.

De achtergronden waarmee je je foto kan opleuken zijn ook vernieuwd. Een aantal nieuwe achtergronden zijn toegevoegd. Met de achtergronden kan je je foto voorzien van een soort van schetslaag of andere effecten.

HTC Galerij

In HTC Galerij zijn een aantal nieuwe lagen beschikbaar waarmee je een tekst met de datum en locatie over de foto kan leggen. Handig als je bijvoorbeeld een foto op een speciale manier wilt gebruiken voor later.

De update van HTC Galerij kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

HTC-galerij
HTC-galerij
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel