HTC Galerij krijgt grote update met cloud-functie

HTC Galerij, de fotoalbum-app op HTC smartphones, heeft een grote update gekregen. In de nieuwe versie van HTC Galerij worden de voorbereidingen getroffen voor het gebruik van online fotodiensten.

HTC heeft een update uitgebracht voor HTC Galerij. In de nieuwe versie van de app wordt het mogelijk om gebruik te maken van online fotodiensten. De fotodiensten die ondersteund worden zijn: Google Drive, Facebook, Flickr en Dropbox. Met deze update zijn de cloud-diensten nog niet direct te gebruiken. Deze worden binnenkort verwacht in ‘sommige regio’s’. Het is niet helemaal bekend welke regio’s dit zijn, maar de kans is groot dat Nederland hier ook tussen zit.

htc-galerij-update

In de update vinden we ook Face Fusion-fotobewerkingsprogramma. Hiermee kan twee gezichten samenvoegen in een foto waardoor er een vernieuwd resultaat uit komt. Je kan bijvoorbeeld je eigen gezicht in Face Fusion ‘mengen’ met het gezicht van je favoriete artiest.

HTC Galerij heeft nu ook een uitschuifmenu waardoor er een beetje Material Design ontstaat. Ook zie je bij het openen van de galerij alle beschikbare foto’s in die map voorbij springen zodat je snel overzicht hebt in de foto’s.

htc-galerij-update

HTC Galerij introduceert verder labelweergave, het toevoegen van labels (trefwoorden) aan foto’s en deze doorzoeken. Daarnaast kunnen tags/trefwoorden vanuit HTC Galerij gezocht en bekeken worden in Facebook en Flickr. Ook deze functionaliteit komt binnenkort beschikbaar. De tijdlijnweergave van de foto’s is verder in de nieuwe versie vernieuwd, waardoor je zelf de weergave kunt bepalen.

HTC-galerij
HTC-galerij
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel