Box krijgt update met nieuwe functie: ‘Box Notes’

Nadat Dropbox een update heeft uitgebracht voor de Android-applicatie is ook de applicatie van clouddienst Box aan de beurt. In de nieuwe versie van de Android-app van Box (versie 3.2) zijn tal van verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd. Een van de nieuwe functionaliteiten is Box Notes.

Vandaag maakte we al bekend dat de Android-app van Dropbox een aardige update heeft gekregen. Nu is ook de beurt aan de cloud-opslagdienst Box. De applicatie van Box is nu in staat om recent geopende bestanden weer te geven. De applicatie geeft vanaf nu de 25 laatst geopende bestanden overzichtelijk weer in de toepassing.

Box 3.2 bevat nieuwe instel-mogelijkheden op het gebied van gedeelde koppelingen. Je kan daarnaast ook een vervaldatum instellen dat na een bepaalde datum het bestand niet meer te bekijken en/of te downloaden is. Zo hoef je niet handmatig het bestand op onzichtbaar in te stellen.

Box Notes

Box Notes

Nieuw in de applicatie van Box is Box Notes. Met Box Notes wil Box de strijd aangaan met bijvoorbeeld Google Keep. Je kan notities en aantekeningen maken met Box Notes en deze vervolgens delen met de rest van de wereld. Verder kunnen meerdere mensen samenwerken aan een notitie, en voor elkaar opmerkingen achterlaten bij de notitie.

In het tekstveld van Box Notes is het mogelijk tekst dik gedrukt, cursief of onderstreept in te voeren. Daarnaast kan tekst ook inspringen of kan er een opsomming gemaakt worden middels een zogenoemde bullet-lijst. Box bracht in mei een grote update uit, waarbij de hele applicatie in een nieuw jasje werd gestoken.

Box 3.2 is inmiddels gratis te downloaden uit de Play Store. Om de applicatie van Box te downloaden kan je hieronder op de button klikken, waarna je direct de applicatie kunt installeren vanuit de Google Play Store.

Box
Box
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel