Clouddienst Dropbox brengt update uit voor Android-app

Online opslagdienst Dropbox heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie. De clouddienst Dropbox heeft onder andere nieuwe talen toegevoegd waaronder de Nederlandse taal. De update voor Dropbox is inmiddels uit de Play Store te downloaden en bevat ook diverse andere toevoegingen en verbeteringen.

De cloud-opslagdienst Dropbox heeft versie 2.4.3 uitgebracht van haar Android-applicatie. In deze versie zijn enkele nieuwe talen beschikbaar gekomen. De applicatie van Dropbox kan je nu ook in het Nederlands gebruiken, en ook in het Thais, Deens en Zweeds is de applicatie in te stellen.

dropbox

Met de update is gelijk de interface van de applicatie onder handen genomen.Vanaf nu zie je in het overzicht met bestanden een voorbeeldweergave en hoef je dus niet meer een aparte applicatie te gebruiken om het bestand te bekijken. De voorbeeldweergave, ook wel bekend als een preview, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een tekstdocument in de Dropbox-app te bekijken.

Bij het gebruik van de zoekfunctie in de Dropbox-app wordt er nu gebruik gemaakt van voorspellingen zodat je sneller kan zoeken. Daarnaast is de zoekfunctie uitgebreid, want je kan nu ook zoeken binnen een bepaalde map. Verder heb je nu inzicht in zoekopdrachten die je in het verleden gedaan hebt in de app van Dropbox.

Dropbox: Cloudopslag en sync
Dropbox: Cloudopslag en sync
Ontwikkelaar: Dropbox, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel