Unclouded 2.0: grote update brengt meer cloud-diensten, Material Design en meer

Unclouded, een app waarmee je verschillende online opslagdiensten kan beheren, heeft en update gekregen naar versie 2.0. De nieuwe versie van de applicatie laat je meer cloud-diensten toevoegen en heeft een vernieuwd design meegekregen.

Unclouded 2.0 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van de applicatie heeft nu Material Design en dat maakt de vormgeving van de applicatie nog een stuk gelikter. Unclouded biedt nu ondersteuning voor de cloud-diensten Box en Microsoft OneDrive. Met Unclouded kan je meerdere cloud-diensten beheren vanuit èèn applicatie.

De nieuwe versie van Unclouded biedt verder nog ondersteuning voor GIF-afbeeldingen, het versturen van bestanden vanuit andere apps naar Unclouded en het downloaden van mappen of bestanden naar de telefoon vanuit de app. Andere verbeteringen die door zijn gevoerd zijn prestatieverbeteringen, snellere laadtijd van afbeelding en nog een aantal verbeteringen.

unclouded 2.0

Premium functies

Voor de betalende gebruikers van Unclouded zijn er een aantal extra mogelijkheden beschikbaar. Zo is naast het light-theme een donker thema beschikbaar. Unclouded geeft verder betalende gebruikers de mogelijkheid de applicatie te beveiligen middels een pincode, wachtwoord of patroon. De functies die eerst alleen voor premium-gebruikers beschikbaar waren, zijn nu gratis beschikbaar.

Eerder schreven we al een uitgebreide review over Unclouded. Lees hier de uitgebreide Unclouded review.

Unclouded - Cloud Manager
Unclouded - Cloud Manager
Ontwikkelaar: Christian Göllner
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel