Dropbox lanceert eigen galerij-applicatie: Carousel

Dropbox heeft een eigen galerij-applicatie gelanceerd: Carousel. In Carousel kunnen foto’s en video’s van zowel de telefoon als vanuit de Dropbox bekeken worden, maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden met de applicatie.

Dropbox heeft een eigen galerij toepassing gelanceerd. Onder de naam Carousel is de applicatie voor zowel Android als voor iOS te vinden. De applicatie zal binnenkort ook voor Mac beschikbaar komen. De media wordt gesorteerd op datum, waardoor onderin beeld de verschillende jaartallen zijn te zien, waar tussen geveegd kan worden.

dropbox carousel

De media kan vervolgens niet alleen voor jezelf beschikbaar komen, maar desgewenst kunnen foto’s en video’s ook gelijk met vrienden gedeeld worden. Die vrienden hoeven hiervoor geen Dropbox-gebruiker te zijn. Voor Carousel heeft Dropbox functies overgenomen van het bedrijf Snapjoy, het bedrijf dat in december 2012 werd overgenomen door Dropbox.

dropbox carousel

Dropbox komt naast een eigen galerij-applicatie ook met een e-mailapplicatie, genaamd Mailbox. Dropbox is zich aan het voorbereiden op een beursgang. Hierdoor wil het haar aanbod van producten uitbreiden.

Carousel is gratis te downloaden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel