Mail-app Mailbox van Dropbox maakt Android debuut

De email-applicatie van Dropbox, Mailbox, heeft zijn debuut gemaakt op het Android besturingssysteem. De applicatie was al langere tijd beschikbaar voor iOS, waar het erg populair is.

image

Mailbox is een tijdje geleden overgenomen door Dropbox en is nu dan ook voor Android uitgekomen. De applicatie is eigenlijk een to-do applicatie voor je mail. Mailbox handelt namelijk je binnengekomen mailtjes af als to-do taken.

image

Binnengekomen mailtjes die je nu niet wilt behandelen kan je bijvoorbeeld muten. Daarnaast kan er over een bericht op een bepaalde manier geveegd worden, waarna een bericht als in een eigen categorie wordt gezet. In de toekomst zal Mailbox dit soort berichten ook automatisch herkennen, en direct in de juiste categorie zetten.

image

Mailbox staat bekend als een slimme mail-applicatie. De berichten die de afgelopen tijd zijn gearchiveerd, worden niet meer direct getoond in de applicatie in het vervolg. De applicatie leert de gebruiker op deze manier kunnen, en past zich daarop aan.

Mailbox is woensdagavond samen met de nieuwe Carousel applicatie gelanceerd. Mailbox is gratis te downloaden uit de Play Store. Om Mailbox te gebruiken, moet er ingelogd worden met een Dropbox account.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel