Flickr brengt versie 3.1 uit voor Android-app

In april bracht Flickr al een compleet vernieuwde Android-applicatie uit. Nu is Flickr 3.1 verschenen in de Google Play Store. Flickr versie 3.1 bevat diverse nieuwe functies die we al kennen van de website van de fotodienst.

Nadat in april van dit jaar Flickr haar Android-applicatie van een complete metamorfose heeft voorzien, is nu een update uitgebracht naar versie 3.1. Een aantal mogelijkheden die al sinds lange tijd te gebruiken zijn via de website van Flickr, zijn nu verwerkt in de Android-applicatie.

Flickr 3.1 Android

In de nieuwe versie van de app is het mogelijk om niet meer alleen foto’s te delen, maar nu ook hele albums. De fotoalbums kunnen gedeeld worden via Tumblr, Facebook, Twitter, e-mail of SMS. Daarnaast kunnen vanuit het informatie-scherm de labels/tags, copyright-instellingen en locaties aangepast worden.

Als je groep-admin bent van een groep op Flickr kan je nu ook mensen uitnodigen om hun foto in de groep te plaatsen. Voorheen was dit niet mogelijk vanuit de Android-applicatie. In Flickr 3.1 is ook de gebruiksvriendelijkheid wat verbeterd, door een snellere toegang tot profielen mogelijk te maken. Tevens zijn er diverse prestatieverbeteringen doorgevoerd in de applicatie.

De nieuwste versie van de foto-app Flickr kan gratis gedownload worden uit de Play Store.

Lees ook de uitgebreide review van de Flickr-app

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel