Flickr 3.1.2 brengt nieuwe functies naar Android-app

De fotodienst Flickr heeft een nieuwe versie uitgerold van haar Android-applicatie. In de nieuwe versie Flickr 3.1.2 is de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie vergroot en is er ondersteuning gekomen voor HTC BlinkFeed.

De foto-app Flickr heeft versie 3.1.2 uitgebracht in de Google Play Store voor Android-gebruikers. In Flickr 3.1.2 is het -eindelijk- mogelijk om te zoeken binnen je eigen foto’s, albums, groepen en mensen die je volgt. Op deze manier kan je sneller je eigen gemaakte foto’s terugvinden als je een grote verzameling online hebt staan op Flickr.

flickr exif

De header, ofwel de coverfoto kan vanaf nu gewijzigd worden vanaf de smartphone, en is dus niet meer een computer hiervoor noodzakelijk. Met een Android-tablet kan je daarnaast ook de beschrijving en de website wijzigen in de Flickr-app.

In de nieuwe update van Flickr is het nu ook mogelijk om foto’s te croppen, voordat je ze gaat uploaden. Hierdoor kan je bijvoorbeeld ongewenste elementen aan de zijkant van je foto weghalen voordat ze online gaan. De ondersteuning voor HTC BlinkFeed is in Flickr 3.1.2 geïntegreerd waardoor in het overzicht met updates nu ook foto’s vanuit Flickr kunnen worden getoond.

Flickr 3.1.2 is vanaf nu te downloaden vanuit de Google Play Store, via onderstaande button.

Flickr
Flickr
Ontwikkelaar: Flickr, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel