Google Maps voegt erg handige filter-opties toe voor foto’s

Google Maps heeft in de afgelopen weken veel nieuwe functies gekregen; daar komt nu nog een functie bij. Voortaan kun je bij de weergave van foto’s filters gebruiken. En die kunnen erg handig zijn.

Filters voor foto’s in Google Maps

Google Maps biedt een hele hoop informatie. Niet alleen dingen zoals adresgegevens, de drukte en reviews; ook voor het bekijken van foto’s biedt Google Maps een hoop mogelijkheden. Toch kon hier naar onze mening nog wel het één en ander verbeterd worden, en dat heeft Google nu gedaan.

Google Maps foto filter

In Google Maps vind je voortaan bij het tabblad ‘Foto’s’ extra mogelijkheden, zogenoemde filters. Hiermee kun je een selectie kiezen voor de foto’s die je wilt zien. Want leuk die ene foto van een plaats; maar als deze een paar jaar oud is, is deze misschien helemaal niet zo relevant. Voortaan kun je filteren op de volgende onderdelen; alle foto’s, nieuwste uploads (met daarbij de datum), binnen, van eigenaar; en soms ook 360-graden weergave en video’s.

Google Maps foto's filter

De functionaliteit wordt vanaf nu naar iedere gebruiker op Android uitgerold voor Google Maps. We schreven vorige week al over de snelle weergave van openingstijden. Daarnaast kun je nu ook sneller naar huisnummers navigeren en zijn er verschillende andere opties toegevoegd.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel