HTC brengt update uit voor HTC Galerij

HTC heeft de galerij-applicatie HTC Galerij een update gegeven. De update bevat nieuwe bewerkings-functies in de galerij-app van HTC Sense 6.0. Naast de HTC One M8 is de update ook beschikbaar voor bezitters van de HTC One M7.

HTC Galerij heeft een update gekregen, die te downloaden is uit de Google Play Store. In de nieuwe versie van HTC Galerij kunnen bezitters van de HTC One M8 meer controle krijgen over de functie Ufocus. De HTC One M8 beschikt namelijk over een Duo Camera. De tweede camera aan de achterkant van het toestel legt bijvoorbeeld de diepte vast in een foto.

Ufocus HTC Galerij

In de nieuwe versie van HTC Galerij kan bij Ufocus de hoeveelheid vervaging aangepast worden. Bepaalde delen in een foto kan je dus meer of minder vervagen, zogenoemde bokeh-effect.

De update maakt ook bezitters van de HTC One M7 met HTC Sense 6.0 gelukkig. HTC One M7-bezitters kunnen namelijk ook gebruik maken van de 360-graden panorama-modus op het toestel. Verder kunnen er aan de foto’s kleine 3D-effecten toegevoegd worden aan de foto’s.

In de update heeft HTC Galerij een aantal verbeteringen meegekregen voor een betere gebruikerservaring. Hoewel de grootte van de update per toestel wat kan verschillen, zal de grootte van de update liggen rond de 63MB. HTC Galerij kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel