QuickPic 4.0: gelikte update verlaat beta en verschijnt in Play Store

De ontwikkelaar van de uitgebreide galerij-app QuickPic heeft versie 4.0 uitgebracht in de Google Play Store. Eerder was de app al beschikbaar als beta-versie. In versie 4.0 van QuickPic vinden we het gelikte Material Design en tal van handige functies terug om onder andere back-ups te maken van je foto’s.

QuickPic 4.0

QuickPic 4.0 is vandaag uitgebracht in de Google Play Store. Nadat vorige week al de beta-versie beschikbaar was van de galerij-app is nu QuickPic 4.0 gewoon in de downloadwinkel voor Android te vinden. In de vernieuwde versie komen we dezelfde nieuwe functies tegen als die in de beta-versie beschikbaar kwamen; zo kunnen we nu een thema instellen voor de galerij. Het aantal kleurenthema’s staat momenteel op 23 kleuren.

quickpic 4.0

Een handige nieuwe functie is de mogelijkheid tot het maken van automatische back-ups. De automatische back-up functie in QuickPic kan losse foto’s of hele mappen back-uppen naar je Google Drive- of Dropbox-account.

QuickPic bood eerder al de mogelijkheid om diensten als Box, Flickr, Picasa/Google+, Dropbox, 500px en tal van andere diensten toe te voegen. Hierdoor krijg je alle foto’s te zien in èèn app. Met de onlangs geïntroduceerde transfer-functie maakt QuickPic het mogelijk om foto’s en video’s via het netwerk snel te delen met een ander apparaat.

QuickPic 4.0 is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel