QuickPic 4.0 beta uitgebracht: thema’s, auto back-up en meer

De onder veel Android-gebruikers geliefde galerij-app QuickPic heeft een update gekregen. QuickPic 4.0 beta is niet alleen uitgebreid met diverse functies, de applicatie is ook nog eens een stuk kleurrijker na de update.

De ontwikkelaar van QuickPic heeft een update uitgebracht voor de galerij-app naar versie 4.0. In versie 4.0 van QuickPic zijn diverse nieuwe functies toegevoegd. In de nieuwe versie van QuickPic is het mogelijk om de thema-kleuren van de applicatie aan te passen naar eigen wens. In totaal is er keuze uit 23 verschillende kleuren.

quickpic 4.0

In QuickPic 4.0 beta kan verder gebruik gemaakt worden van een automatische back-up functie. Met deze functie kan je kiezen welke map of mappen gesynchroniseerd moeten worden met je Google Drive of Dropbox-account. Het is nu ook mogelijk om voor Google-diensten snel in te loggen middels Play Services. Het sorteren van foto’s kan voortaan ook op bestandsgrootte en werkt het bijwerken van de albums een stuk sneller.

QuickPic 4.0 beta is nog niet beschikbaar in de Google Play Store. Je kan hier wel de originele QuickPic 4.0 beta APK downloaden, die door de ontwikkelaar zelf gepubliceerd is.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel