QuickPic krijgt update naar versie 4.1 (+ APK)

Galerij-applicatie QuickPic heeft een nieuwe update gekregen. QuickPic 4.1 heeft een aantal nieuwe functies met zich meegekregen en die zien we vooral terug rondom de cloud-opties en de vormgeving.

QuickPic 4.1 is uitgebracht. Het betreft geen hele grote update, maar de QuickPic gebruikers zullen de nieuwe functies zeker verwelkom. Het is in versie 4.1 mogelijk om Material thema’s nu in combinatie met een donkere achtergrond te gebruiken. Het Material Design in QuickPic werd onlangs in QuickPic 4.0 toegevoegd.

quickpic 4.1

In QuickPic 4.1 is het verder mogelijk nieuwe cloud-diensten toe te voegen. Het gaat om Amazon, OwnCloud en Samba (NAS). Vanaf nu kan je ook meerdere foto’s selecteren die in de cloud staan opgeslagen en deze vervolgens verwijderen, verplaatsen of downloaden naar het toestel. QuickPic 4.1 bevat verder een aantal verbeteringen rondom de optimalisatie en verbeterde cloud back-up opties.

Hier kan je de QuickPic 4.1 APK vinden. Wanneer deze versie van de app helemaal bug-vrij is gevonden zal de applicatie in de Play Store te vinden zijn.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel